AŤ JE VAŠE JÍDLO VAŠÍM LÉKEM
Pracoval jsem s léčivy jako klinický farmakolog, dokud jsem si v 70. letech nezačal uvědomovat, že farmakologické účinky potravin a potravinových výtažků jsou mnohem rozmanitější a mnohem důležitější pro naše zdraví než jakékoliv výrobky farmaceutických firem.
Pracoval jsem s léčivy jako klinický farmakolog, dokud jsem si v 70. letech nezačal uvědomovat, že farmakologické účinky potravin a potravinových výtažků jsou mnohem rozmanitější a mnohem důležitější pro naše zdraví než jakékoliv výrobky farmaceutických firem.
V posledních čtyřiceti letech studuji, jak to, co jíme, ovlivňuje naše zdraví, a jak současné strava naše zdraví poškozuje. A jak je možné to napravit.
Tato kniha přináší informace o současném stavu výzkumu farmakologických účinků potravin a potravinových výtažků.
Většina textů představuje souhrn prací mnoha tisíců vědců, kteří pracuji v laboratořích a nemocnicích po celém světě, a kteří vytvořili nový léčebný model.
Tento nový model nezávisí na lécích, naopak využívá jednoduchých nutričních nástrojů k redukci nemocí a podpoře schopnosti těla se léčit (samoléčba).
Znamená účinnější, hospodárnější a především šetrnější způsob než současná nefunkční metoda, kterou používáme dnes.
A to dává naději nám všem na lepší a zdravější život.
Dr.Paul Clayton
Související produkty
Zobrazen 28. – 30. z 82 výsledků